Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /customers/8/a/b/dockhorn.nl/httpd.www/Tools/I18N.php on line 11 Zorg en Zekerheid Circuit - 2023-2024
envelop    facebook

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /customers/8/a/b/dockhorn.nl/httpd.www/Tools/I18N.php on line 11

Nieuws

Er is momenteel geen nieuws.

Algemeen

Inschrijven voor het Zorg en Zekerheid Circuit blijft voordeliger en leuk. Voor 5 euro per loop en veel extra’s doet u als circuitloper mee aan het circuit. U betaald 1x voor aller lopen en krijgt de vele circuitvoordelen:

  • De kosten per deelname zijn lager;
  • U krijgt van alle 8 lopen uw startnummer;
  • U ontvangt uw chip voor de duur van het hele circuit. Daarvoor betaalt u een borg van € 5,-;
  • U krijgt gratis een functioneel loopshirt;
  • Op de dag van de loop hoeft u zich niet te melden of in een rij te staan om uw chip of startnummer op te halen. U kunt zich rustig voorbereiden op de loop en naar de startlocatie gaan.

Met een circuitinschrijving kiest u voor een afstand (kleur). Indien u tijdens of voorafgaand aan de wedstrijd besluit een kortere afstand te lopen (bijv. door een blessure) dan wordt u niet in de uitslag van de afstand die u bij uw circuitinschrijving hebt aangegeven opgenomen. Dit is om de uitslagverwerking en de competitie zuiver te houden. Meldt u zich hiervoor bij de circuitlopers “Informatiebalie”. U komt wel in de uitslag van de betreffende loop.

U kunt in dit seizoen weer vertrouwen op een goede organisatie, de mooie routes en de hoge kwaliteit van uitvoering, zodat u als deelnemer tevreden bent en... het mooi blijft in de streek.


COEF Web logo

Zorg en Zekerheid streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.