Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /customers/8/a/b/dockhorn.nl/httpd.www/Tools/I18N.php on line 11 Zorg en Zekerheid Circuit - 2023-2024
envelop    facebook

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /customers/8/a/b/dockhorn.nl/httpd.www/Tools/I18N.php on line 11

Nieuws

Er is momenteel geen nieuws.

Inschrijving

Algemeen

Inschrijven voor het Zorg en Zekerheid Circuit blijft voordeliger en leuk. Voor 5 euro per loop en veel extra’s doet u als circuitloper mee aan het circuit. U betaald 1x voor aller lopen en krijgt de vele circuitvoordelen:

  • De kosten per deelname zijn lager;
  • U krijgt van alle 8 lopen uw startnummer;
  • U ontvangt uw chip voor de duur van het hele circuit. Daarvoor betaalt u een borg van € 5,-;
  • U krijgt gratis een functioneel loopshirt;
  • Op de dag van de loop hoeft u zich niet te melden of in een rij te staan om uw chip of startnummer op te halen. U kunt zich rustig voorbereiden op de loop en naar de startlocatie gaan.

Met een circuitinschrijving kiest u voor een afstand (kleur). Indien u tijdens of voorafgaand aan de wedstrijd besluit een kortere afstand te lopen (bijv. door een blessure) dan wordt u niet in de uitslag van de afstand die u bij uw circuitinschrijving hebt aangegeven opgenomen. Dit is om de uitslagverwerking en de competitie zuiver te houden. Meldt u zich hiervoor bij de circuitlopers “Informatiebalie”. U komt wel in de uitslag van de betreffende loop.

U kunt in dit seizoen weer vertrouwen op een goede organisatie, de mooie routes en de hoge kwaliteit van uitvoering, zodat u als deelnemer tevreden bent en... het mooi blijft in de streek.

Online inschrijven

Vanaf 1 september 2019 kunt u zich online voorinschrijven. Schrijft u hier online in voor het 25e seizoen van het Zorg en Zekerheid Circuit. U ontvangt uw startnummers, chip en functionele hardloopshirt tijdens de eerste loop van het Zorg en Zekerheidcircuit. Circuitlopers kunnen hun startnummers ook afhalen tijdens de volgende twee lopen van het circuit. Online inschrijven kan tot 15 december 2019.

Voorinschrijving bij winkels

 

Plaats

Bedrijf

Datum voorinschrijving

Leiden

Runnersworld Leiden

1 t/m 27 oktober

Noordwijkerhout

De Hardloopwinkel Noordwijkerhout

1 t/m 27 oktober


Inschrijving loop

Voorinschrijven voor een losse loop is nu ook mogelijk via deze site, gebruik hiervoor de link bij de betreffende wedstrijd. Bij een aantal verenigingen is dit ook mogelijk via www.inschrijven.nl.
U kunt zich vanzelfsprekend ook per loop inschrijven op de dag van de loop.
Alle informatie over de lopen vind u in de Lopenkalender.

 Registreren

Heeft u nog niet eerder meegedaan aan een loop van het Zorg en Zekerheid Circuit? Dan krijgt u na de (online) inschrijving een loperidentificatie toegestuurd. Bij de inschrijving voor alle toekomstige lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit is het voldoende om uw loperidentificatie en de te lopen afstand op het inschrijfformulier te vermelden.

 Na-inschrijving circuit

Op de dag van de loop 1 t/m 3, 15 december 2019, kunt u zich ook nog inschrijven voor deelname aan het Circuit bij de organiserende vereniging. Dit is nog steeds voordeliger dan individueel inschrijven voor de resterende lopen. U betaalt dan echter € 10,00 meer voor uw inschrijving, nl. € 50,00 exclusief € 5,00 borg voor de chip.

De inschrijfformulieren zijn beschikbaar maar u kunt net als in voorgaande jaren het Na-inschrijfformulier alvast invullen. LET OP: het inschrijfformulier wordt getoond in een nieuwe browser. U kunt het lege formulier afdrukken en met de hand invullen maar we raden u aan het formulier op uw PC in te vullen en dan af te drukken. Na het afdrukken kunt u de nieuwe browser weer sluiten.

Het is van belang dat u het inschrijfformulier zorgvuldig, volledig en leesbaar invult. Voor het toesturen van Nieuwsbrieven, circuitstanden en belangrijke mededelingen is het belangrijk dat het e-mail adres duidelijk vermeld wordt. Onvolledig ingevulde of moeilijk leesbare formulieren kunnen er de oorzaak van zijn dat u niet of foutief in de uitslagen wordt opgenomen en dat u geen e-mails van ons ontvangt.  Vergeet niet het ingevulde formulier mee te nemen naar de loop!
Indien u geen geslacht aangeeft, wordt u automatisch ingedeeld bij de heren en indien uw geboortedatum niet (leesbaar) is vermeld, komt u in de seniorencategorie in de uitslagen te staan.

Inschrijfgeld

                          

Losse inschrijving

Circuitinschrijving

Afstand

Per loop

Voorinschrijving

Na-inschrijving

 Korte afstand 
midden afstand
lange afstand

€ 7, -
€ 8, -
€ 9, -

€ 40, -*)

€ 50, -*)

*) Dit is exclusief de borg van € 5,00 voor het gebruik van de chip. Graag met gepast geld betalen!

-borg voor de chip-

Schrijft u alleen in voor de lokale loop, dan betaalt u geen borg voor de chip. De chip wordt direct na de finish weer ingenomen.

Circuitinschrijvers betalen voor de chip een borg van € 5, - bovenop het inschrijfgeld. Deze borg ontvangt u terug bij het inleveren van de chip. De chip blijft gedurende het hele circuit in uw bezit. De chip levert u tijdens de voorlaatste loop in Roelofarendsveen of de laatste loop in Noordwijkerhout weer in. Ook kunt u de chip tot 30 juni inleveren bij Runnersworld Leiden, Burgsteeg 7 in Leiden.

Indien u de chip per post inlevert bij de penningmeester ontvangt u i.v.m. administratieve kosten € 4, - retour.

De uiterlijke inleverdatum voor het terugontvangen van de borg is 30 juni 2022. Na de laatste loop van het circuit werkt de chip niet meer en moet deze opnieuw geprogrammeerd worden.

 


COEF Web logo

Zorg en Zekerheid streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.